Nyheter

Redovisningsansvarig till Internationellt tillväxtbolag

Nu finns en fantastisk möjlighet att få anta rollen som redovisningsansvarig i ett världsledande internationellt tillväxtbolag med rötterna i Norrland

Du kommer, tillsammans med ett team placerat i Olofsfors, att ansvara för Iggesund Forest AB. Iggesund Forest AB är ett snabbväxande bolag som är  världsledande inom svärd till skogsmaskiner och har i nuläget produktion i Strömsbruk och Nordmaling.

Vi söker en redovisningsansvarig som vill anta ansvaret för ett bolag inom en stor internationell koncern. Du kommer att ingå i ett team där du som redovisningsansvarig kommer att ha ett nära samarbete med olika avdelningar inom bolaget men även inom koncernen. Det är därför viktigt att du trivs i en roll med flera kontaktytor där flertalet av dina medarbetare sitter på annan ort.

 

Om rollen:

 Ansvara för redovisningen i Iggesund Forest AB

 Månadsbokslut, analyser och rapportering

 Årsbokslut och årsredovisning

 Momsredovisning och skatt

 Driva utveckling av processer och rutiner

 

Om dig:

Vi söker dig som är en trygg redovisningsekonom, gärna med erfarenhet av redovisningsarbete i bolag som verkar i en internationell miljö. Du är självständig i bokslutsprocesser och har erfarenhet av att hantera moms och skatt. Du tycker om att samarbeta, samtidigt som du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du arbetar både självständigt och i team.

Det är meriterande om du har ett systemintresse och tidigare erfarenhet i Monitor. I rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är också meriterande om du har intresse för rollen som produktionscontroller och har erfarenhet av producerande bolag.

Du erbjuds en mycket spännande roll med stort ansvar och möjligheter att växa i en stor internationell koncern. Din placering kommer att vara i Olofsfors, Nordmaling tillsammans med ekonomiteamet för Olofsfors AB.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ekonomichef/CFO

Anders Linne, 072-400 88 88, anders.linne@olofsfors.se,

HR ansvarig

Ulrica Bylund, 072 40 08 910, ulrica.bylund@olofsfors.se

 

Fackliga representanter

Madelene Björk, Unionen 072-400 88 69, madelene.bjork@olofsfors.se

Robin Strömberg, Ledarna 070-534 71 02, robin.stromberg@olofsfors.se

 

Din ansökan:

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut så skicka din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-16.

Önskvärt tillträde; oktober - november 2023.